Scolari: Dacă CFR vrea să câştige trebuie să fie mai bună decât Chelsea

Antrenorul echipei Chelsea, Luiz Felipe Scolari, a declarat, marţi, că formaţia CFR Cluj va trebui să fie mai bună decât gruparea londoneză pentru a câştiga meciul de miercuri, din etapa a doua a grupei A a Ligii Campionilor.

21 afișări
Imaginea articolului Scolari: Dacă CFR vrea să câştige trebuie să fie mai bună decât Chelsea

Scolari: Dacă CFR vrea să câştige trebuie să fie mai bună decât Chelsea (Imagine: Mediafax Foto)

"Va fi un mei dificil, pentru că toate echipele beneficiază de condiţii foarte bune de pregătire a meciurilor. Ei sunt mai încrezători decât înainte, pentru că vin după o victorie cu AS Roma, chiar la Roma. În lume nu mai există surprize, jucătorii se cunosc între ei. Dacă îl întrebaţi pe Petr Cech vă va spune că îi cunoaşte pe jucătorii de la CFR. Noi câştigăm în Anglia pentru că respecătm celelalte echipe. Am vizionat un DVD cu cei de la Cluj şi dacă vor câştiga mâine, înseamnă că vor fi mai buni decât noi. Iar dacă vor să o facă, trebuie să fie mai buni", a declarat Scolari.

Scolari a afirmat că îi cunoaşte pe jucătorii portughezi de la CFR de când antrena naţionala Portugaliei. "Îi ştiu pe jucătorii portughezi de la CFR de când am antrenat Portugalia, au şi jucători argentinieni, uruguayeni şi joacă un fotbal latin, diferit de cel din Anglia. Au jucători care vor să demonstreze că şi Cluj este un club mare şi vor să se tranfere la alte cluburi mai mari. Toţi spun că suntem o echipă fantastică şi de aceea ochii sunt aţintiţi asupra Clujului", a precizat Scolari

Luiz Felipe Scolari a mai spus că de CFR Cluj se mai auzi în viitor. "Se investesc bani în acest club, care a ajuns departe, se urmăreşte o idee, de mai mulţi ani, ceea ce este foarte important poentru România, pentru că acum patru ani jucau în Liga a II-a, iar acum vor să ajungă cât mai departe, iar pentru asta trebuie să câştige mâine sau să termine pe locul doi în grupă. Dacă vor continua ceea ce au început, cred că CFR este un club de care vom mai auzi în viitor. Acum câţiva ani auzeam de Steaua şi Rapid, dar pe viitor vom auzi mai multe de Cluj, dacă vor continua ce au început. Dacă vom câştiga mâine, cred că ne vom califica mai departe, pentru că vom avea şase puncte şi ne vor mai trebuie patru puncte în următoarele patru meciuri. Cred că cu 10 puncte ne putem califica", a subliniat Scolari.

Partida CFR Cluj - Chelsea Londra, din etapa a II-a a grupei A a Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21.45, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj-Napoca şi va fi transmisă de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici