Scolari îl vrea pe Michael Owen la Chelsea

Antrenorul echipei engleze Chelsea Londra, brazilianul Luiz Felipe Scolari, intenţionează să-l transfere, în iarnă, pe atacantul Michael Owen, de la Newcastle United,anunţă cotidianul The Sun .

11 afișări
Imaginea articolului Scolari îl vrea pe Michael Owen la Chelsea

Scolari îl vrea pe Michael Owen la Chelsea (Imagine: Mediafax Foto)

Conducerea clubului Chelsea trebuie să pregătească o sumă situată în jurul a cinci milioane de euro pentru achiziţionarea atacantului Michael Owen (28 de ani), de la Newcastle United. Transferul s-ar putea realiza în luna ianuarie, perioadă în care Scolari va avea la dispoziţie aproximativ 15 milioane de euro destinaţi întăririi lotului.

Tehnicianul brazilian îl vrea pe Owen pentru a întări compartimentul ofensiv, bazat deocamdată pe Didier Drogba şi pe Nicolas Anelka.

Prima opţiune a lui Scolari fusese atacantul echipei FC Sevilla, Luis Fabiano, dar clubul spaniol solicită peste 35 de milioane de euro în schimbul acestuia, sumă pe care Chelsea nu doreşte să o plătească.

În săptămânile următoare, stafful echipei Chelsea va monitoriza starea de sănătate a lui Michael Owen, jucător care a suferit mai multe accidentări de-a lungul carierei sale.

Clubul londonez nu îi va putea oferi însă lui Owen salariul pe care atacantul îl are la Newcastle, de aproape 700.000 de euro lunar. Restructurările financiare de la clubul Chelsea, dar şi numărul mic de meciuri jucate de Owen în ultimul timp sunt motive pentru care jucătorul ar urma să primească maximum 400.000 de euro lunar plus eventuale bonusuri care pot atinge maximum 150.000 de euro.

Chelsea ar putea fi concurată la transferul lui Owen de o altă grupare londoneză, Tottenham Hotspur, interesată şi ea de achiziţionarea unui atacant. Managerul Harry Redknapp l-ar prefera pe Owen, pentru că este mult mai ieftin decât ţinta sa primordială, Jermain Defoe, evaluat de Portsmouth la aproximativ 18 milioane de euro.

 


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici