Scolari speră să antreneze din nou în Anglia

Antrenorul brazilian Luiz Felipe Scolari va rămâne până în vară în Anglia, împreună cu familia, în încercarea de a-şi găsi o nouă echipă, după ce a fost demis, luni, de la conducerea tehnică a formaţiei Chelsea, informează The Sun.

7 afișări
Imaginea articolului Scolari speră să antreneze din nou în Anglia

Scolari speră să antreneze din nou în Anglia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, un apropiat al antrenorului brazilian a declarat că acesta se simte foarte bine în Anglia şi doreşte să rămână împreună cu familia în această ţară. "Felipe iubeşte fotbalul englez şi simte că nu şi-a încheiat treaba aici. El va rămâne în Anglia cel puţin până în vară, timp în care va continua să studieze fotbalul englez, dar şi limba engleză. Există mari şanse să primească oferte în vară şi speră ca atunci să fie mai bine pregătit", a declarat martorul citat de The Sun.

Luiz Felipe Scolari va locui în continuare în reşedinţa din Surrey ce i-a fost pusă la dispoziţie de clubul Chelsea şi care va fi plătită până în luna iulie a acestui an.

Luiz Felipe Scolari a fost demis, la începutul acestei săptămâni, din funcţia de antrenor al formaţiei Chelsea Londra. Scolari era antrenor la Chelsea din vara anului trecut.

Gruparea londoneză a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că selecţionerul Rusiei, Guus Hiddink, se va ocupa până la finalul sezonului şi de pregătirea formaţiei engleze.

Citeşte şi:

Scolari a fost demis, Ancelotti i-ar putea lua locul

Guus Hiddink este noul antrenor al echipei Chelsea

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici