Scor 2-2 în derby-ul Dinamo - FCSB. Teixeira egalează în ultimele secunde

Dinamo Bucureşti a încheiat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 2-2 (1-0), meciul disputat împotriva echipei FCSB, în etapa a 25-a din Liga 1.

3551 afișări
Imaginea articolului Scor 2-2 în derby-ul Dinamo - FCSB. Teixeira egalează în ultimele secunde

Deschidere de scor în derby-ul Dinamo - FCSB

Au marcat: Ivan Pesic 20', Gabriel Torje 57'/Dennis Man 84', Filipe Teixeira 90+3'.

1-0: Pesic marchează simplu, din apropiere, după o centrare a lui Nistor, de la care a şi plecat faza. Mijlocaşul a făcut presing la Andrei Vlad, portarul a greşit degajarea, iar Torje a interceptat şi i-a pasat lui Nistor.

2-0: Torje a marcat pentru a doua etapă la rând, după ce l-a întors de două ori pe Găman şi a şutat la firul ierbii, portarul Andrei Vlad scăpând mingea în poartă deşi dăduse impresia că poate interveni.

2-1: Budescu centrează cu exteriorul din flancul stâng, iar Man se înalţă şi înscrie cu capul de la a doua bară.

2-2: Teixeira recuperează mingea în careul advers, în urma unui corner, şi marchează la colţul scurt.

În clasament, Dinamo a acumulat 39 de puncte şi a urcat pe locul 5, la egalitate cu CSM Poli Iaşi, care se află pe 6. FCSB ocupă locul secund, cu 52 de puncte, la patru puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Dinamo: Penedo - Romera, Popescu, Maric, Olteanu - Mahlangu, Nistor (D. Popa 81') - Torje (Hanca 72'), Pesic (Palic 68'), Salomao - Nemec. Antrenor: Vasile Miriuţă.

FCSB: Vlad - Enach, Găman, Planic, Momcilovic (J. Morais 73') - O. Popescu (Budescu 46'), Pintilii - Teixeira, C. Tănase, Coman - F. Tănase (D. Man 46'). Antrenor: Nicolae Dică.

Cartonaşe galbene: Romera 14', Nemec 45', Salomao 55'/F. Tănase 36', Planic 48'.

Meciul a fost arbitrat de Marius Avram, ajutat de asistenţii Adrian Radu Ghinguleac şi Mircea Orbuleţ, iar al patrulea oficial a fost Adrian Comănescu. Observator de arbitri va a fost Corneliu Fecioru, iar Liga Profesionistă de Fotbal a fost reprezentată de Mircea Călin.

Stadion: Arena Naţională, Bucureşti.

Dinamo - FCSB 2-2 (Pesic 20, Torje 57 / Man 85, Teixeira 90+2

VEZI LIVE BLOG PROSPORT

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici