Scor neobişnuit în Liga a 2-a la fotbal. FC Braşov – Unirea Constanţa 9-0

Runda a 4-a a celor două grupe de retrogradare din Liga a 2-a la fotbal masculin a programat vineri de la ora 11.00 şase partide. FC Braşov a realizat scorul etapei, învingând cu 9-0 pe Unirea Constanţa. Minaur Baia Mare a ratat ocazii de a depăşi pe Metaloglobus Bucureşti în clasament.

247 afișări
Imaginea articolului Scor neobişnuit în Liga a 2-a la fotbal. FC Braşov – Unirea Constanţa 9-0

Scor neobişnuit în Liga a 2-a la fotbal. FC Braşov – Unirea Constanţa 9-0

Cea mai importantă miză a etapei au avut-o Minaur Baia Mare şi Metaloglobus Bucureşti, care se duelează de la distanţă pentru menţinerea în Liga a 2-a.

Băimărenii au condus pe Stadionul „Viorel Mateianu”, în faţa celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc, după golul marcat în minutul 41 de columbianul Mondragon, pe vremuri adversar al lui Lionel Messi, în La Liga. Oaspeţii, lideri în clasament înainte de etapa a 4-a, au egalat prin Jelena, în minutul 47.

Gazdele au avut câteva ocazii importante de a prelua conducerea, dar s-a încheiat 1-1. Băimărenii aveau obligatoriu nevoie de cele 3 puncte, pentru a ieşi din zona retrogradării, sau cel puţin pentru a rămâne aproape de Metaloglobus, aflată pe loc de baraj.

De cealaltă parte, la Bucureşti, Metaloglobus a remizat cu Unirea Slobozia, 3-3 (1-1) oaspeţii conducând 0-1 şi 1-2. La 2-2, bucureştenii au rămas în 10 oameni (min 65), reuşind totuşi să preia conducerea în minutul 82. S-a încheiat 3-3, oaspeţii egalând în minutul 87.

Astfel, ecartul dintre Metaloglobus şi Minaur rămâne de 2 puncte, cu 3 etape înainte de final, cu Minaur pe locul 6, direct retrogradabil, cu 21 de puncte, şi Metaloglobus pe 5, loc de baraj, cu 23 de puncte.

În cealaltă grupă, FC Braşov a furnizat scorul etapei, trecând cu 9-0 (4-0) de Unirea Constanţa, echipă retrogradată matematic. Golurile braşovenilor au fost marcate de Chică-Roşă (3), Lazăr, Angelov, Dumbravă, Spătaru, Lambrinoc şi Mitrov.

Rezultatele complete ale etapei a 4-a, Liga a 2-a, play-out:

Play-out, Grupa A
Minaur Baia Mare – AFK Csikszereda 1-1 (1-0)
Metaloglobus Bucureşti – Unirea Slobozia 3-3 (1-1)
Politehnica Timişoara – CSC 1599 Şelimbăr 0-1 (0-1)

Play-out, Grupa B
FC Braşov – Unirea Constanţa 9-0 (4-0)
Progresul Spartac – Ripensia Timişoara 1-0 (0-0)
Viitorul Târgu Jiu – Concordia Chiajna 1-0 (0-0)

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici