Se bucură Serena Williams de necazul Simonei Halep? Reacţia multiplei campioanei

În valul de susţinere pentru Halep există şi voci care o arată cu degetul pe sportiva noastră.

3313 afișări
Imaginea articolului Se bucură Serena Williams de necazul Simonei Halep? Reacţia multiplei campioanei

Se bucură Serena Williams de necazul Simonei Halep? Reacţia multiplei campioanei

Într-un mesaj postat la scurt timp după publicarea verdictului în cazul Simonei Halep, Serena Williams a scris pe Twitter: „8 e un număr mai bun”. Fanii tenisului au speculat că americanca face referire tocmai la finala pierdută în faţa lui Halep. Pentru Serena ar fi fost titlul cu numărul 8 pe iarba londoneză.

Mai mult, Serena Williams a apreciat mesajul pe care îl postase cu câteva minute înainte americanca Nicole Gibbs, unul în care Halep era acuzată direct că a trişat.

E o dezamăgire atât de mare când descoperi că jumătate dintre eroii tăi din tenis au trişat. E atât de frustrant şi transformă sportul în ceva urât. Nu e o luptă corectă. Te întrebi câţi mai sunt şi câţi trec neobservaţi (Cred că mulţi)”, a scris Nicole Gibbs

În octombrie 2022, imediat după ce Simona Halep a primit suspendarea provizorie, Alexis Ohanian, soţul Serenei Williams, a avut o reacţie ironică.

Cunoscutul antreprenor de succes, fondatorul platformei Reddit, avea la acel meci un tricou cu un mesaj îndreptat spre Maria Sharapova, vechea rivală a soţiei sale. Purta logo-ul unei celebre campanii anti-drog desfăşurate în America în anii '90, D.A.R.E. - Drug Abuse Resistance Education (n.r. Programul de combatere a abuzului de droguri).

La câteva ore după apariţia informaţiei că Simona Halep a picat un test anti-doping, Alexis Ohanian a redistribuit pe contul său oficial de Twitter ipostaza în care s-a aflat în urmă cu trei ani.

Antrenorul Simonei: o ruşine

Reacţia antrenorului Mouratoglou este clară. „E o ruşine”, exclamă ultimul antrenor al Simonei şi fost tehnician al Serenei.

„Nu îmi vine să cred ce decizie a luat astăzi ITIA în cazul Simonei. Sunt extrem de şocat, şi am fost pe durata întregului an, de metodele şi de comportamentul unei organizaţii care ar trebui să trateze jucătorii în mod egal şi să lupte pentru stabilirea adevărului. Iată ce vreau să spun:

1. Ştiu cât de integră este Simona şi nu am niciun dubiu. Nu a luat niciodată vreo substanţă interzisă.

2. Am stat alături de ea pe durata celor două zile de audieri şi NU ÎMI VINE SĂ CRED că Tribunalul a ajuns la această decizie în urma dovezilor şi a argumentelor prezentate

3. ITIA a fost nedreaptă pe durata procesului, iar acest lucru este total inacceptabil. 4. Sper ca Simona să aibă succes la TAS. E singurul Tribunal care nu este controlat de ITIA.

Nu cred că ITIA a căutat adevărul în cazul Simonei şi nu cred că au tratat-o într-un mod acceptabil. Sper ca WTA, ATP şi PTPA vor face tot ce pot pentru a schimba un sistem care distruge carierele jucătorilor nevinovaţi”, a scris Mouratoglou.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici