Se încinge lupta pentru titlu în Liga 1. Universitatea Craiova a câştigat partida de la Constanţa

Universitatea Craiova a câştigat sâmbătă seara partida cu Farul Constanţa şi s-a apropiat la şase puncte de CFR Cluj, echipa de pe primul loc, şi la un singur punct de FCSB, formaţia de pe poziţia secundă. CFR şi FCSB se vor întâlni duminică la Cluj-Napoca.

1038 afișări
Imaginea articolului Se încinge lupta pentru titlu în Liga 1. Universitatea Craiova a câştigat partida de la Constanţa

Se încinge lupta pentru titlu în Liga 1. Universitatea Craiova a câştigat partida de la Constanţa

Universitatea Craiova a câştigat cu 3-0 partida de la Constanţa. Golurile oaspeţilor au fost înscrise în prima repriză, marcatori fiind Markovic în minutele 15 şi 45 şi Baiaram în minutul 37.

În urma acestui rezultat, oltenii rămân pe locul 3 în clasament, dar se apropie de primele două clasate, CFR Cluj şI FCSB. Universitatea Craiova mai are de disputat cinci partide până la finalul campionatului.

Tot sâmbătă, FC Argeş a obţinut prima victorie în play off-ul campionatului naţional de fotbal. Piteştenii au câştigat, scor 1-0, partida disputată în deplasare cu FC Voluntari. Totuşi, argeşenii rămân pe locul 6 în clasament, ultimul din serie, în timp ce FC Voluntari este pe poziţia a 4-a.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici