Se întâmplă şi la case mai mari: Antonio Conte păcălit de un escroc

  • Antonio Conte a fost victima unui escroc
  • Antrenorul lui Inter a pierdut 30.6 milioane de euro
  • Inter a pierdut finala Europa League contra Sevillei cu 2-3
1055 afișări
Imaginea articolului Se întâmplă şi la case mai mari: Antonio Conte păcălit de un escroc

Se întâmplă şi la case mai mari: Antonio Conte păcălit de un escroc

Ghinioanele se ţin lanţ de Antonio Conte. Antrenorul lui Inter a fost păcălit de un escroc care s-a dat bancher şi l-a convins să investească alături de alte 7 persoane. Investiţia urma să se întoarcă în iunie, însă nu s-a întâmplat asta.

Frauda a venit la doar 3 zile după ce Conte a pierdut finala UEFA Europa League. După înfrângerea cu Sevilla, antrenorul italian poate fi dat afară de Inter.

Antonio Conte: Da, vreau să le mulţumesc jucîtorilor şi tuturor celor care au lucrat cu noi şi care ne-au susţinut în fiecare zi. A fost un an ciudat din multe puncta de vedere, după cum ştim cu toţii, dar în acelaşi timp a fost o experienţă minunată din punct de vedere personal şi vreau să le mulţumesc tuturor celor cu care am lucrat şi tuturor celor care ne-au susţinut pe parcursul acestui an.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici