Şedinţă de urgenţă la casa lui Quique Setien, antrenorul Barcei riscă să fie dat afară

  • Barcelona este pe locul 2 în campionat, la 2 puncte sub Real Madrid
  • Quique Setien riscă să fie dat afară dacă nu o învinge pe Atletico, diseară de la ora 23.00
  • Luni a avut loc o şedinţă de 2 ore la casa lui Setien cu conducerea clubului
102 afișări
Imaginea articolului Şedinţă de urgenţă la casa lui Quique Setien, antrenorul Barcei riscă să fie dat afară
FC Barcelona îşi poate schimba antrenorul pentru a doua oară în 2020. Echipa a căzut pe poziţia secundă în clasament şi o va întâlni pe Atletico Madrid în această seară, de la ora 23.00, echipa lui Diego Simeone fiind în revenire de formă.
 
Înaintea partidei cu Atletico, cei de la Barcelona au avut o şedinţă de urgenţă la casa lui Quique Setien, informează RAC-1. Preşedintele clubului, Josep Maria Bartomeu, directorul sportiv, Eric Abidal, managerul responsabil de staff-ul primei echipe, Javier Bordas, şi CEO-ul Oscar Grau au fost prezenţi la şedinţă.
 
Deşi conducerea clubului a dorit să-şi manifeste sprijinul faţă de Quique Setien, situaţia antrenorului de 61 de ani este complicată. Tensiunea a ajuns la cote maxime în vestiarul echipei după egalul din weekend cu Celta Vigo, scor 2-2, meci în care Messi l-a ignorat pe secundul lui Setien, Eder Sarabia. Acesta nu a fost prezent la şedinţa de luni seară.
 
Conform presei spaniole, Bartomeu speră într-o revenire a echipei în perioada următoare deoarece o demitere a lui Setien ar putea să-i păteze mandatul de preşedinte al clubului, mandat care se apropie de final.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici