Seicul lui PSG, distrus după 1-6 cu Barcelona: NU au avut nicio scuză

Nasser al-Khelaifi, patronul lui PSG, a declarat după meci că este prea nervos pentru a vorbi cu cineva din echipa, însă consideră că francezii nu au nicio scuză pentru eliminarea in fata Barcelonei.

5884 afișări
Imaginea articolului Seicul lui PSG, distrus după 1-6 cu Barcelona: NU au avut nicio scuză

Seicul lui PSG, distrus dupa 1-6 cu Barcelona. "Sunt prea nervos sa vorbesc cu cineva, trebuie sa ma calmez"

Paris Saint Germain a pierdut calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, însă francezii consideră că au fost defavorizaţi de centralul turc Deniz Aytekin. Al doilea penalti solicitat de echipa antrenată de Unai Emery, cu cinci minute înainte de final, putea schimba soarta calificării. Angel Di Maria a cerut lovitură de la 11 metri la o intrare a lui Mascherano, însă arbitrul turc a decis că jocul poate continua.

"Chiar dacă am avut două penaltiuri neacordate, nu căutăm scuze. Nu am jucat nimic în prima repriză. După ce am câştigat cu 4-0 în tur, să pierzi cu 1-6 în retur este extrem de greu de acceptat, dar nu avem altă soluţie. După victoria din tur, să ne calificăm în sferturi era o dorinţă normală, dar în fotbal asta nu înseamnă nimic.

Am încercat totul, dar nu am reuşit, însă vom continua. Este extrem de greu să primeşti trei goluri când erai condus cu 3-1 în minutul 88. Nu am discutat cu jucătorii, nu e momentul. Toată lumea este supărată, dar ne vom calma", a spus Nasser Al-Khelaifi, potrivit site-ului oficial al grupării franceze.

Barcelona a învins PSG, scor 6-1, pe teren propriu, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. În tur, catalanii pierduseră, pe Parc des Princes, scor 0-4.

Echipa antrenată de Luis Enrique a avut şi două lovituri de la 11 metri, transformate de Lionel Messi şi Neymar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici