Selecţioner Ungaria: România este cel mai greu adversar

Selecţionerul Ungariei, Egervari Sandor, a declarat după tragerea la sorţi agrupelor de calificare la CM 2014 că, din urna a 4-a, România este cel mai puternic adversar pe care îl putea întâlni echipa sa, informează publicaţia Nemzeti Sport.

187 afișări
Imaginea articolului Selecţioner Ungaria: România este cel mai greu adversar

Selecţioner Ungaria: România este cel mai greu adversar (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Nu pot spune că e grupa pe care o visam, dar putea fi şi mai rău. Olanda este favorita grupei, şi cred că o luptă teribilă pentru locul 2 va fi dusă între Turcia, România şi echipa noastră. Din urna a patra, România este cel mai greu adversar posibil şi era de evitat. Eu zic că avem şanse la poziţia a doua. Cunoaştem foarte bine naţionala Olandei, în viitor vom studia cum trebuie şi celelalte adversare. Vom juca şi un amical cu Bulgaria la un moment dat, lucru care ar fi benefic în perspectiva întâlnirilor cu Turcia şi România", a spus Egervari.

Fundaşul Juhasz Roland a afirmat că se aştepta la o grupă mai accesibilă. "Nu spun că în ziua de azi mai există echipe slabe, dar adversarele cu care am căzut sunt foarte puternice. Olanda are prima şansă, doream să o evităm. Cred că ne putem bate totuşi pentru locul 2", a spus Juhasz.

Reprezentativa României va întâlni selecţionatele Olandei, Turciei, Ungariei, Estoniei şi Andorrei în grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, conform tragerii la sorţi de sâmbătă, de la Rio de Janeiro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici