Selecţionerul Columbiei a agresat o femeie. Antrenorul şi-a cerut scuze public

Selecţionerul Columbiei, Hernan "Bolillo" Gomez, şi-a cerut scuze, luni, după ce presa a dezvăluit că a agresat o femeie care a criticat jocul echipei sale.

98 afișări
Imaginea articolului Selecţionerul Columbiei a agresat o femeie. Antrenorul şi-a cerut scuze public

Hernan Gomez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În legătură cu incidentul care a avut loc sâmbătă şi care mă frământă, vreau să spun public că regret profund gestul meu şi faptul că mi-am pierdut calmul în asemenea mod", a declarat Gomez.

"Vreau să-mi prezint scuze public pentru comportamentul meu. O astfel de atitudine nu este în niciun caz acceptabilă şi mai ales din partea unei persoane ca mine, care nu s-a aflat niciodată într-o astfel de situaţie în 26 de ani de carieră profesională", a mai spus Gomez.

Potrivit presei locale, Gomez ar fi lovit de două ori o femeie la ieşirea dintr-un bar din Bogota, după ce aceasta a criticat modul de a conduce naţionala.

În iulie, la Copa America din Argentina, Columbia a fost eliminată de Peru, în sferturile de finală ale competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici