Selecţionerul Cristoph Daum negociază REZILIEREA contractului cu Federaţia Română de Fotbal. Cine rămâne interimar până la finalul campaniei de calificare

Christoph Daum negociază cu conducerea FRF rezilierea contractului şi, dacă se va ajunge la un acord, directorul tehnic Mihai Stoichiţă va fi anunţat selecţioner interimar al naţionalei României pentru ultimele două partide din preliminariile Cupei Mondiale, informează ProSport.

6980 afișări
Imaginea articolului Selecţionerul Cristoph Daum negociază REZILIEREA contractului cu Federaţia Română de Fotbal. Cine rămâne interimar până la finalul campaniei de calificare

Selecţionerul Cristoph Daum negociază REZILIEREA contractului cu Federaţia Română de Fotbal

Parte din informaţie este confirmată de presa germană, care anunţă că antrenorul german ar fi declarat, potrivit DPA, "singura întrebare e cum vom termina acest lucru într-un mod rezonabil".

La mijloc mai este o singură lună din contractul lui Christoph Daum, care avea mandat până la sfârşitul preliminariilor (octombrie sau, dacă s-ar fi ajuns la meciurile de baraj, noiembrie). Obiectivul era calificarea la Mondialele din 2018. În caz contrar, contractul se încheia, iar părţile puteau discuta prelungirea. Cu tot cu taxe, salariul anual al germanului a fost de 1,1 milioane de euro. Contractele stafului său au dus costurile, pentru FRF, până în preajma sumei de 2 milioane de euro.

La sosirea pe aeroport, după întoarcerea de la Podgorica, Răzvan Burleanu a declarat: "Dezamăgirea este cuvântul care defineşte situaţia din momentul de faţă. (...) Toţi avem partea noastră de vină. (...) Cu jucătorii am discutat. Cu staful tehnic, am considerat că, na… O discuţie pe aeroport sau în avion… Mâine-poimâine vom avea o discuţie. Dincolo de ultimele două meciuri, avem nevoie de o schimbare totală în fotbal (...)".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici