Selecţionerul Croaţiei îi cere lui Modric să îşi amâne retragerea: avem nevoie de el

Selecţionerul Croaţiei, Zlatko Dalic, a făcut luni un apel la „mijlocaşul vedetă” Luka Modric să rămână, în contextul în care se speculează tot mai mult că acesta se va retrage din fotbalul internaţional.

453 afișări
Imaginea articolului Selecţionerul Croaţiei îi cere lui Modric să îşi amâne retragerea: avem nevoie de el

Selecţionerul Croaţiei îi cere lui Modric să îşi amâne retragerea: avem nevoie de el

Comentariile lui Dalic vin la o zi după ce Croaţia a pierdut cu 5-4 la penalty-uri în faţa Spaniei în finala Ligii Naţiunilor de la Rotterdam.

"Avem nevoie de el, aceasta este o generaţie care încă nu şi-a terminat treaba", a declarat Dalic reporterilor după ce s-a întors la Zagreb, confor AFP.

Celebrul jucător de la Real Madrid a condus Croaţia la un loc doi la Cupa Mondială din 2018 şi la locul trei la turneul de anul trecut din Qatar.

Croaţia urmărea primul trofeu major din istorie împotriva unei echipe spaniole pe care Modric, în vârstă de 37 de ani, o cunoaşte pe de rost.

Luni, pe primele pagini ale ziarelor din Croaţia au apărut imagini cu mijlocaşul abătut după înfrângere.

"A fost destul de emoţionant pentru el ieri", a declarat Dalic: "Lăsaţi-l să se odihnească şi ne va spune ce crede".

Duminică, Modric a declarat că a luat deja o "decizie clară" cu privire la cariera sa internaţională, dar nu a dat detalii, potrivit relatărilor din presa locală.

"Nu o voi anunţa astăzi", a spus Modric, la ieşirea de pe stadionul din Rotterdam.

Modric a jucat în 166 de meciuri pentru Croaţia de la debutul său în 2006.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici