Selecţionerul Germaniei, Joachim Low, regretă golurile ce puteau fi evitate

Selecţionerul Germaniei, Joachim Low, a declarat, joi, că echipa sa a primit două goluri ce puteau fi evitate la meciul cu Italia, scor 2-1, din semifinalele Euro-2012.

314 afișări
Imaginea articolului Selecţionerul Germaniei, Joachim Low, regretă golurile ce puteau fi evitate

Joachim Low (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În prima repriză, după acest prim gol ce putea fi evitat la centrarea lui Cassano, am fost dezorganizaţi. Am studiat comportamentul lui Cassano şi el ar fi trebuit să fie oprit de fundaşul nostru. Am fost neatenţi şi am primit două goluri. În faţa Italiei este foarte greu să întorci scorul, chiar dacă echipa mea a jucat foarte bine. Îmi felicit jucătorii pentru modul în care au încercat să revină. Ştiam că Italia este mai puternică decât în 2010. Prandelli a schimbat jocul acestei echipe, a făcut-o mai ofensivă. Are doi super atacanţi şi un metronom ca Pirlo care ştie să-i servească foarte bine", a afirmat Low.

Low consideră că echipa sa, cea mai tânără de la Euro-2012, a făcut un turneu excelent şi a progresat foarte mult în ultimii doi ani.

Reprezentativa Italiei a învins, joi, la Varşovia, cu scorul de 2-1 (2-0), naţionala Germaniei, în semifinalele Campionatului European din Polonia şi Ucraina, şi s-a calificat în finala competiţiei, în care va întâlni deţinătoarea trofeului, Spania. Golurile învingătorilor au fost marcate de Balotelli '20, '36. Pentru Germania a înscris Mesut Ozil, în minutul 90+2, din penalti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici