Selecţionerul Mexicului ar prefera ca jucătorii săi să nu facă sex în perioada CM

Selecţionerul Mexicului, Miguel Herrera, a declarat că ar prefera ca jucătorii săi să nu facă sex în perioada Cupei Mondiale, competiţie ce se va desfăşura în această vară, în Brazilia.

122 afișări
Imaginea articolului Selecţionerul Mexicului ar prefera ca jucătorii săi să nu facă sex în perioada CM

Selecţionerul Mexicului ar prefera ca jucătorii săi să nu facă sex în perioada CM (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu le voi interzice să facă sex, dar eu vreau să mă gândesc la fotbal şi sper că băieţii vor face acelaşi lucru. Nu moare nimeni din 40 de zile de abstinenţă. Sunt oameni care se căsătoresc virgini, la vârsta de 20 sau 25 de ani, aşa că 40 de zile nu vor omorî pe nimeni", a afirmat Herrera într-o conferinţă de presă.

Întrebat dacă această dorinţă a sa este valabilă şi pentru staful echipei naţionale, Herrera s-a limitat la a spune că este concentrat asupra obiectivului de a-i învinge pe adversari.

În luna aprilie, selecţionerul Braziliei, Luiz Felipe Scolari, a declarat că le va permite jucătorilor să aibă relaţii sexuale în timpul turneului final al Cupei Mondiale, dar a precizat că nu este de acord cu "acrobaţiile sexuale".

Mexic va evolua la Cupa Mondială în grupa A, alături de Brazilia, Camerun şi Croaţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici