Selecţionerul Nigeriei critică arbitrajul după meciul cu Franţa din CM: Este o ruşine

Selecţionerul Nigeriei, Stephen Keshi, a criticat arbitrajul după meciul cu Franţa, pierdut cu scorul de 0-2, în optimile Cupei Mondiale, luni, la Brasilia.

196 afișări
Imaginea articolului Selecţionerul Nigeriei critică arbitrajul după meciul cu Franţa din CM: Este o ruşine

Stephen Keshi (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"A fost un meci bun, am jucat bine, dar nu am avut noroc. Scorul nu reflectă ce s-a întâmplat în teren. Vreau să ştiu de ce arbitrul a refuzat un gol Nigeriei şi de ce reluarea nu a fost difuzată pe ecranul de pe stadion. Este o ruşine. Nu a fost ofsaid. Arbitrul este om şi poate face greşeli. Este discutabil. Nu sunt mulţumit de performanţa lui. Nu pot să-i spun ce să facă, dar Onazi a fost de două victima unor faulturi periculoase. El nu a fost la nivelul meciului şi a luat decizii în favoarea Franţei. Este greu să pierzi în aceste condiţii, nu meritam, dar ăsta este fotbalul", a declarat Keshi.

Keshi a mai spus că aşteaptă explicaţii de la portarul Vincent Enyeama, care a greşit la golul marcat de Pogba: "Nu ştiu ce s-a întâmplat. El va trebui să explice de ce a ieşit. Este păcat, asta ne-a costat mult".

Reprezentativa Franţei s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a învins, luni, la Brasilia, cu scorul de 2-0 (0-0), selecţionata Nigeriei, în optimile competiţiei.

Golurile au fost marcate de Paul Pogba, în minutul 79 şi Yobo - autogol, în minutul 90+2.

Meciul a fost arbitrat de americanul Mark Geiger.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici