Selecţionerul Sampaoli pleacă de pe banca tehnică a Argentinei. Suma generoasă pe care o primeşte

Federaţia din Argentina a decis în această seară, la Buenos Aires, soarta lui Jorge Sampaoli, selecţionerul care nu a reuşit să se califice cu reprezentativa Pumelor în sferturile de finală ale CM din Rusia.

242 afișări
Imaginea articolului Selecţionerul Sampaoli pleacă de pe banca tehnică a Argentinei. Suma generoasă  pe care o primeşte

Selecţionerul Sampaoli pleacă de pe banca tehnică a Argentinei. Suma frumoasă pe care o primeşte

Lionel Messi şi colegii săi au fost eliminaţi, în optimi, scor 3-4, de Franţa, selecţionată care a cucerit aurul, scor 4-2, în ultimul act, contra Croaţiei.

Printr-o postare pe pagina de Twitter a forului argentinian, sud-americanii anunţă că Sampaoli nu va mai conduce naţionala care a câştigat ultimul titlu mondial în 1986, în Mexic. "AFA şi Sampaoli au ajuns la un acord pentru a înceta colaborarea", scriu, argentinienii, pe reţeaua de socializare mai sus menţionată.

Publicaţia Ole a susţinut ieri că Sampaoli avea o clauză de reziliere de 8 milioane de euro, dar că ar accepta să părăsească naţionala Argentinei pentru o sumă de 2 milioane de euro. Fost antrenor al trupei andaluze Sevilla, Jorge Sampaoli a înregistrat pe banca dublei campioane mondiale, Argentina, şapte victorii, patru eşecuri şi patru remize.

Din postura de selecţioner al statului Chile, Sampaoli a cucerit Coppa America în 2015 şi 2016. La CM din Rusia, el a fost contestat de cea mai mare parte a jurnaliştilor argentinieni pentru felul în care a decis să alcătuiască mai ales linia ofensivă. Icardi a fost lăsat acasă, iar Higuain şi Dybala au prins puţine minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici