Selymes: A fost o victorie muncită, în care am apreciat atitudinea jucătorilor mei

Antrenorul echipei Astra Ploieşti, Tibor Selymes, a declarat, joi seară, după calificarea în optimile de finală ale Cupei României, că victoria din meciul cu Oţelul Galaţi, scor 2-1, este una muncită şi că apreciază atitudinea jucătorilor săi.

22 afișări
Imaginea articolului Selymes: A fost o victorie muncită, în care am apreciat atitudinea jucătorilor mei

Selymes: A fost o victorie muncită, în care am apreciat atitudinea jucătorilor mei (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Este o victorie foarte importantă pentru noi. A fost o victorie muncită, în care cel mai mult am apreciat atitudinea jucătorilor mei. Acum va fi mai greu să aleg 19 din cei 30 de jucători pe care îi am la dispoziţie pentru că în acest joc a evoluat cei care au jucat mai puţin până acum. Pentru noi cel mai important este să reuşim să câştigăm şi în campionat. Dacă din umătoarele două partide reuşim să luăm şase puncte, cred că reuşim să ieşim din zona minată", a spus Selymes.

Tehnicianul a precizat că Astra trebuie să învingă, duminică, fosta sa echipă, Sportul Studenţesc, în etapa a IX-a a Ligii I. "Am lucrat la Sportul, dar voi lăsa amintirile deoparte pentru că trebuie să câştigăm. Sportul are câţiva jucători de mare valoare, care pot face faţă la orice echipă din campionat. Nu pot spune ce am adus nou la Astra, poate le-am insuflat altă atitudine şi altă dăruire în joc", a adăugat Selymes.

Formaţia Astra Ploieşti a învins, joi, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Oţelul Galaţi, într-un meci contând pentru 16-imile Cupei României Timişoreana, calificându-se astfel în optimile de finală ale competiţiei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Lukacs, în minutele 8 şi 70. Pentru Oţelul a înscris Giurgiu, în minutul 90+1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici