Selymes: De patru etape avem ghinion

Tehnicianul formaţiei Petrolul Ploieşti, Tibor Selymes, a declarat după meciul cu Concordia Chiajna, scor 2-2, că echipa sa are ghinion de patru etape, el subliniind că jucătorii grupării prahovene au avut o prestaţie mai bună vineri seară decât gazdele chiar şi după ce au rămas în inferioritate.

1 afișare

"De patru etape avem ghinion. Ne creăm foarte multe ocazii şi marcăm foarte puţin. Chiar şi în zece oameni am jucat mai bine decât Chiajna. Am luat din păcate un gol stupid, pe o greşeală de fundaş. Trebuie să muncim mai mult şi să nu mai facem greşeli", a spus Selymes la Digi Sport.

Formaţia Concordia Chiajna a terminat la egalitate, vineri, pe teren propriu, scor 2-2 (1-1), cu echipa Petrolul Ploieşti, în etapa a patra a Ligii I, într-un meci în care oaspeţii au jucat în inferioritate numerică din minutul 40.

Golurile au fost marcate de Benga '45+1 (autogol) şi Serediuc '47 pentru gazde, respectiv Moussa '36 şi Marinescu '77 pentru oaspeţi.

În minutul 41, Purece (Concordia) a ratat un penalti acordat de centralul Marcel Bîrsan pentru un henţ în careu al lui Faug Porret. Jucătorul echipei Petrolul a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat după henţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici