Selymes: Nu am jucat bine, dar am obţinut o victorie importantă

Antrenorul formaţiei Astra Ploieşti, Tibor Selymes, a declarat, luni, că victoria cu Gloria Bistriţa, scor 1-0, în etapa a XIX-a a Ligii I, a fost dificilă, dar importantă, deoarece echipa învinsă este o contracandidată la evitarea retrogradării, transmite corespondentul MEDIAAFX.

6 afișări

"A fost o victorie dificilă, aşa e la de campionat, după o pauză de trei luni şi multă pregătire. Important pentru noi este că am început cu dreptul şi am câştigat, zic eu, şase puncte, pentru că am învins o contracandidată la evitarea retrogradării. N-am jucat bine, ceva n-a funcționat, trebuie să punem la punct jocul defensiv, chiar dacă golul a fost reuşit din combinaţia a doi apărători - centrarea lui Morais și lovitura de cap a lui Oprsal. Am avut ocaziile noastre, între care și o bară, ne mulțumesc rezultatul și atitudinea echipei. Ne gândim deja la jocul de la Mediaș, unde trebuie să fim foarte atenți, vom întâlni echipa cu media de înălțime cea mai mare din campionat. Astăzi au intrat trei debutanți (Morais, Budescu, Rusu), nu mă interesează cine este în postura asta, dacă se pregătește și face ambele faze, are şanse să prindă echipa. Nu cred că trebuia să vorbim despre oboseală, de aia am alergat în cantonamente, să nu mai fim obosiți!", a declarat Selymes.

Formaţia Astra Ploieşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Gloria Bistriţa, în ultimul meci al etapei a XIX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici