Selymes: Nu sunt mulţumit deloc de rezultat, după prima repriză foarte bună a urmat un scurtcircuit

Antrenorul echipei Astra Ploieşti, Tibor Selymes, a declarat, sâmbătă, că nu este mulţumit de rezultatul meciului cu Dinamo, scor 2-2, ţinând cont de prestaţia formaţiei sale în prima repriză, când a condus cu 2-0, şi că nu înţelege de ce jucătorii săi nu s-au regăsit în partea a doua.

70 afișări
Imaginea articolului Selymes: Nu sunt mulţumit deloc de rezultat, după prima repriză foarte bună a urmat un scurtcircuit

Selymes: Nu sunt mulţumit deloc de rezultat, după prima repriză foarte bună a urmat un scurtcircuit (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Sunt dezamăgit pentru că după prima repriză foarte bună a urmat un scurtcircuit. Nu ştiu din ce cauză nu ne-am regăsit şi nu îmi place asta. După cum am jucat în prima repriză pot spune că rezultatul e un eşec, nu sunt mulţumit deloc de rezultat. Nu mi-a plăcut cum a ieşit de la cabine. Nu ne plângem de vreme, terenul a fost acceptabil, dar cu toate astea sper ca ultima etapă să nu se mai joace dacă va continua această vreme. Mi-aş fi dorit să câştigăm acest meci, deşi sunt dinamovist întotdeauna îmi doresc să câştig", a spus Tibor Selymes în conferinţa de presă de după meci.

Tehnicianul a adăugat că e greu pentru Dinamo să mai spere la titlu. "E greu să-ţi revii, e diferenţă mare de puncte faţă de primele locuri. Am vorbit cu domnul Niculae şi vrem să facem o echipă competitivă la Astra să ne batem şi noi la primele locuri, dar dacă vrei să faci performanţă nu poţi să faci greşelile pe care le-am făcut noi în a doua repriză", a precizat Selymes.

La rândul său, atacantul Astrei, Adrian Mihalcea, a apreciat drept echitabil rezultatul de sâmbătă. "Este un rezultat echitabil, Dinamo a avut mai multe ocazii în repriza a doua şi a reuşit să egaleze pe o neatenţie a noastră. Noi suntem o echipă mică şi, printr-o organizare riguroasă, am încercat să le contracarăm jocul, deoarece Dinamo e o echipa mai tehnică", a spus Mihalcea.

Fostul jucător dinamovist a adăugat că, în cazul în care vremea nefavorabilă va continua, ar fi mai bine să nu se mai joace ultima etapă din acest an: "Dacă va continua această vreme şi va începe să şi ningă, ar trebui să nu se mai joace ultima etapă, pentru că îşi bat joc de noi. Este foarte frig afară".

Formaţia Dinamo a terminat la egalitate, scor 2-2, partida disputată, sâmbătă, pe teren propriu, cu Astra Ploieşti, în etapa a XVIII-a a Ligii I, după ce în prima repriză a fost condusă cu 2-0 de echipa oaspete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici