Selymes: Pentru obiectivul nostru, salvarea de la retrogradare, în acest moment stăm foarte bine

Antrenorul echipei Săgeata Năvadari, Tibor Selymes, a declarat, luni seară, după victoria din meciul cu Oţelul Galaţi, scor 2-1, că formaţia sa stă foarte bine în clasament în momentul acesta ţinând cont de obiectivul fixat, salvarea de la retrogradare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

"Am reuşit o victorie importantă, trei puncte uriaşe. Astea sunt meciurile pe care trebuie să le jucăm ca să ieşim din zona retrogradării. Am făcut o primă repriză foarte bună, dar în a doua am greşit când ne-am retras prea mult. Îmi pare rău pentru Ionuţ Badea, dar dacă nu câştigam poate nu mai eram eu. Am avut un penalti clar, nu se poate să nu vezi aşa ceva. N'Doye este într-o mare scădere de formă, dar vorbeşte şi ţine jucătorii lângă el. Sper să-şi revină cât mai curând. Pentru obiectivul nostru, salvarea de la retrogradare, în acest moment stăm foarte bine", a spus Selymes.

Echipa Săgeata Năvodari a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-0), formaţia Oţelul Galaţi, în ultimul meci al etapei a XII-a a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Roman '8 şi V. Dinu '42, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Henrique, în minutul 52.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici