Selymes: Sportul a avut o posesie mult mai bună, dar noi am fost mai pragmatici

Tehnicianul echipei Astra Ploieşti, Tibor Selymes, a declarat, duminică, după victoria din meciul cu Sportul Studenţesc, scor 1-0, că formaţia adversă a avut o posesie mai bună, dar jucătorii săi au fost mai pragmatici.

12 afișări
Imaginea articolului Selymes: Sportul a avut o posesie mult mai bună, dar noi am fost mai pragmatici

Selymes: Sportul a avut o posesie mult mai bună, dar noi am fost mai pragmatici (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Normal că sunt bucuros, aveam nevoie de cele trei puncte să ieşim din zona asta fierbinte. Sportul a avut o posesie mult mai bună, dar noi am fost mai pragmatici. Am mai spus, am plecat de la Sportul să facem performanţe mai mari şi eu cred că se pot face la Astra. Sunt şi resentimente, normal, am muncit un an şi patru luni aici, dar asta este, suntem profesionişti şi mergem mai departe", a spus Selymes.

El consideră că atacantul Sportului, Costin Curelea, a glumit atunci când a făcut afirmaţii cu trimitere la persoana sa, într-o conferinţă de presă de vineri: "Curelea cred că a glumit sau poate am învăţat mai bine româneşte în astea două săptămâni şi le-am spus ce să facă jucătorilor mei de acum. Dar Curelea este un băiat bun, un jucător foarte bun, cred că a glumit".

Atacantul Sportului Costin Curelea a declarat, vineri, înaintea partidei cu Astra, formaţie pregătită de fostul antrenor al studenţilor, Tibor Selymes, că echipa sa are o organizare mai bună de la venirea tehnicianului Viorel Moldovan. "Cred că acum înţelegerea între jucători e mai mare, este o organizare mai bună de la venirea domnului Moldovan. Noi îl aşteptăm pe domnul Selymes. Toată lumea de aici îl aşteaptă cu braţele deschise şi vrem să câştigăm, mai ales că am înţeles că a avut unele declaraţii răutăcioase. Ştim că ne cunoaşte, dar jucătorii pot fi plini de surprize", a spus Curelea.

Tibor Selymes a antrenat echipa Sportul Studenţesc până în etapa a VI-a a Ligii I, când a preluat formaţia Astra, el fiind înlocuit la gruparea studenţească de Viorel Moldovan.

Formaţia Astra Ploieşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Sportul Studenţesc, într-un meci disputat în cadrul etapei a IX-a a Ligii I. Unicul gol al meciului a fost marcat de Fatai, în minutul 45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici