Şepcile roşii se întorc cu un punct din deplasarea de la Hermannstadt

  • Daniel Popa a marcat pentru Universitatea Cluj, în minutul 90+7, golul egalării în meciul de Superligă cu FC Hermannstadt.
  • Meciul s-a jucat la Sibiu, contând pentru etapa a 3-a a play out-ului.
  • Sibienii au deschis scorul în prima repriză, dar au fost dominaţi în mare parte a reprizei secunde.
106 afișări
Imaginea articolului Şepcile roşii se întorc cu un punct din deplasarea de la Hermannstadt

După un şir de greşeli, unele hilare, în defensiva clujenilor, Ianis Stoica a marcat pentru 1-0, în minutul 31, asta după ce oaspeţii au avut o primă ocazie prin Roguljic, al cărui şut a fost reţinut de Căbuz.

Tot Roguljic a fost din nou la un pas de a marca, după ce şutul său a nimerit bara din lateral. Chipciu a şutat şi el pe lângă poartă, puţin înainte de pauză.

Roguljic, autorul a două mari ratări în prima parte, a fost înlocuit la pauză de Daniel Popa. Găman a fost la un pas de autogol, în minutul 53, când a deviat în bară o centrare din flancul drept.

Valentin Gheorghe şi Dan Nistor au fost opriţi de Căbuz să egaleze, iar Daniel Popa a şuta mai apoi puţin pe lângă poartă, în minutul 85.

Finalul a aparţinut şepcilor roşii, care au reuşit să egaleze în minutul 90+7, după ce Daniel Popa a şutat din voleu, din centrul careului, o minge venită din centrarea lui Dan Nistor.

Imediat după gol, la marginea terenului au avut loc o serie de altercaţii, soldate cu mai multe cartonaşe galbene şi roşii.

Remiza face ca Universitatea Cluj să ocupe acum locul 2 în play out (8 în clasamentul general), cu 26 de puncte, în timp ce Hermannstadt e pe 3 (9), cu 24 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici