Sepsi a învins-o pe Viitorul şi s-a calificat în premieră în cupele europene

  • Calificarea în Conference League s-a decis într-o singură manşă, duelul fiind programat la Sfântu Gheorghe.
  • Golul meciului a fost marcat de Aganovic, fost jucător la Viitorul.
  • Sepsi, antrenată de Leo Grozavu, s-a aflat la a doua prezenţă în play-off.
265 afișări
Imaginea articolului Sepsi a învins-o pe Viitorul şi s-a calificat în premieră în cupele europene

Sepsi a învins-o pe Viitorul şi s-a calificat în premieră în cupele europene

Barajul pentru Conference League, a treia competiţie europeană intercluburi, a fost câştigat de formaţia de fotbal Sepsi, care a depăşit-o acasă, duminică seară, pe Viitorul Constanţa, scor 1-0.

Marcatorul partidei de la Sfântu Gheorghe a fost Adnan Aganovic, în minutul 42, acelaşi minut în care, cu o seară înainte, germanul Kai Havertz puncta în finala Ligii Campionilor, Chelsea Londra - Manchester City 1-0. Aganovici a jucat în trecut pentru Viitorul.

Câştigătoarea acestui meci va merge în turul II din preliminariile Conference League. Sepsi nu va fi cap de serie, la tragerea la sorţi, urmând să aibă parte de un adversar de calibru.

Sepsi, care a terminat sezonul de play-off pe locul 4 în Liga 1, se află la doar a doua prezenţă în play-off.
”A fost o finală. Din păcate, am pierdut-o. Am încercat să câştigăm, am dat totul. Ei au dat un gol norocos, dar au avut ocazii”, a comentat la final Carlo Casap, jucător la Viitorul, echipă care a evoluat în play-out.

Pentru victoria cu Viitorul, fiercare jucător de la Sepsi va a încasa suma de 1.800 de euro. ”Prima este de 300 de euro de punct, deci 900 de euro la victorie. La acest joc, prima normal s-a dublat”, a anunţat conducerea ardelenilor.

”Am făcut un sezon foarte bun, am stat tot timpul pe locul 4, şi merităm să reprezentăm România în Conference League. Antrenorul trebuie să facă tot, este cel mai important într-un club”, a afirmat Vasvari, de la Sepsi.

Leo Grozavu, antrenor la Sepsi, a afirmat: ”A fost un sezon fantastic. Antrenorul trebuie să facă tot, este cel mai important într-un club”. Grozavu va rămâne şi în sezonul viitor la Sepsi, după ce a fost dorit şi de alte echipe de frunte din Liga 1, printre care şi campioana CFR Cluj.

În schimb, la Viitorul se anunţă schimbări, nefiind exclus ca Gică Hagi să revină pe banca tehnică.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici