Sepsi: Nu vreau să plec de la Benfica

Fundaşul român Laszlo Sepsi a declarat că nu vrea să plece de la formaţia Benfica Lisabona, la care s-a transferat în luna ianuarie, deşi Leo, concurentul său pe postul de fundaş stânga şi-a prelungit cu doi ani contractul cu gruparea lusitană, informează cotidianul Record.

12 afișări
Imaginea articolului Sepsi: Nu vreau să plec de la Benfica

Sepsi: Nu vreau să plec de la Benfica (Imagine: Mediafax Foto)

"Mă simt bine la Benfica şi nu vreau să plec. Am început bine şi voi continua să muncesc pentru ca în sezonul următor să îmi meargă şi mai bine", a declarat Sepsi.

Sepsi a precizat că are o relaţie bună cu Leo şi îl numeşte pe fundaşul brazilian "meu pai" (n.r. - tatăl meu). "Sper să fiu fundaşul lateral al viitorului. Sunt foarte bucuros că am venit la Benfica şi cred că totul va merge bine. Voi fi şi mai bun", a spus internaţionalul român de tineret, care a adăugat că este încă surprins când îl vede pe Rui Costa în rol de conducător.

Sepsi a avut ocazia să cunoască greutăţile cu care se confruntă zi de zi milioane de copii africani, cu ocazia unei acţiuni în Angola. "Am fost pentru prima oară în Angola şi am înţeles că viaţa acolo nu este deloc uşoară. Este întotdeauna bine să-i ajuţi pe cei cu probleme", a punctat Sepsi.

Laszlo Sepsi, care va împlini 22 de ani la 7 iunie,a fost achiziţionat în ianuarie de Benfica Lisabona de la Gloria Bistriţa. Sepsi a semnat atunci un contract pe cinci ani şi jumătate cu gruparea lusitană. După încheierea sezonului în Portugalia, presa lusitană a scris că Sepsi ar putea fi împrumutat de Benfica la un alt club pentru a căpăta mai multă experienţă. O decizia urma să fie luată după numirea unui nou antrenor la Benfica, grupare care sâmbătă l-a prezentat oficial pe tehnicianul Quique Sanchez Flores.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici