Sepsi OSK – FCSB. Două echipe echilibrate

Partida de fotbal Sepsi OSK - FCSB, are loc duminică, de la ora 21.00.

264 afișări
Imaginea articolului Sepsi OSK – FCSB. Două echipe echilibrate

Sepsi OSK – FCSB. Două echipe echilibrate

Două victorii (1-0 cu FCU Craiova 1948, 1-0 cu UTA) şi două rezultate de egalitate este palmaresul înregistrat de covăsneni pe teren propriu în acest sezon, notează lpf.ro.

Sepsi OSK a marcat cel puţin un gol în ultimele 16 partide disputate în campionat din postura de gazdă.

Sepsi OSK şi FCSB s-au mai întâlnit de 18 ori în principala competiţie internă, de două ori s-au impus covăsnenii, de 10 ori au câştigat roş-albaştrii bucureşteni, iar alte şase partide s-au terminat la egalitate.

Primul meci a avut loc pe 1 octombrie 2017, Sepsi OSK - FCSB 0-4, goluri înscrise de Fl. Tănase (penalty), Gnohere (penalty), Ghinga - autogol şi D. Benzar.

Întâiul succes din contul covăsnenilor s-a înregistrat pe 5 decembrie 2018, Sepsi OSK - FCSB 4-2. Aceasta a fost şi singura victorie reuşită de gruparea din Sf. Gheorghe pe teren propriu.

Cea mai recentă dispută directă din campionat: 8 mai 2023, FCSB - Sepsi OSK 3-1 (marcatori D. Miculescu, Ov. Popescu, A. Cordea / Al. Tudorie).

Cele două au mai fost adversare şi în finala Cupei României 2019-2020, când roş-albaştrii s-au impus cu 1-0, graţie golului izbutit de Dennis Man.

Mediile de vârstă

Sepsi OSK - 25 ani şi 8 luni.

FCSB - 24 ani şi 8 luni.

23 de jucători a utilizat Liviu Ciobotariu în cele şapte meciuri disputate de covăsneni în ediţia curentă, printre care şi doi dintre cei mai buni marcatori străini activi pe prima scenă, Mario Rondon şi Gabriel Debeljuh, fiecare cu câte 36 de goluri marcate în SuperLiga României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sepsi,
fcsb,
partida

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici