Sepsi OSK Sfântu Gheorghe elimină pe CFR Cluj şi e prima finalistă a Cupei României la fotbal

Prima semifinală a Cupei României la fotbal s-a încheiat miercuri cu eliminarea campioanei CFR Cluj din competiţie de către Sepsi Sfântu Gheorghe. Covăsnenii, deţinătorii trofeului, s-au impus cu 3-0, într-un meci în care au ratat două penalty-uri, iar CFR Cluj a jucat în 10 oameni din minutul 42.

517 afișări
Imaginea articolului Sepsi OSK Sfântu Gheorghe elimină pe CFR Cluj şi e prima finalistă a Cupei României la fotbal

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe elimină pe CFR Cluj şi e prima finalistă a Cupei României la fotbal

Păun a deschis scorul cu o lovitură de cap din faţa porţii, în minutul 10, după un corner executat din flancul drept.

Ştefănescu a dus scorul la 2-0, în minutul 29, după o acţiune colectivă plecată de la Matei, a cărui centrare a fost retrimisă în faţa porţii, de unde atacantul lui Sepsi a şutat pe colţul lung al porţii lui Scuffet.

În minutul 42, Burcă îl faultează în careu pe Safranko şi primeşte cartonaş roşu, însă Matei ratează penalty-ul, şutând în bară.

Gazdele au fost mai ofensive şi în partea a doua, profitând de superioritatea numerică. Scuffet a reuşit să stopeze câteva acţiuni importante ale lui Sepsi, parând printre altele şi şuturile lui Păun şi Matei.

Rondon stabileşte apoi scorul final, marcând pentru 3-0, după ce Scuffet a apărat un penalty executat de Ştefănescu, fiind însă învins de venezuelean care a profitat de mingea respinsă uşor lateral.

Sepsi Sfântu Gheorghe se califică astfel în finala competiţiei, pe care a câştigat-o şi în sezonul trecut.

În cealată semifinală se întâlnesc joi U Cluj şi UTA Arad.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici