Sepsi Sfântu Gheorghe a învins FC Botoşani şi e cu un pas în play-off

FC Botoşani - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe s-a încheiat 1-2, luni seara, într-un meci contând pentru etapa a 27-a a Ligii 1. Covăsnenii sunt la 3 puncte de o calificare în play-off.

64 afișări
Imaginea articolului Sepsi Sfântu Gheorghe a învins FC Botoşani şi e cu un pas în play-off

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins FC Botoşani şi e cu un pas în play-off

Sepsi OSK a obţinut luni seara prima victorie în faţa celor de la FC Botoşani din istoria confruntărilor celor 2 cluburi.

Echipa lui Marius Croitoru a făcut mai multe greşeli, inclusiv în atac, unde au ratat inexplicabil cea mai clară ocazie de a marca a meciului, trei jucători botoşeneni nereuşind să introducă mingea în poartă, după trei tentative succesive, în minutul 53.

Mai mult, elevii lui Croitoru s-au dovedit foarte individualişti în situaţii în care o pasă la coechipier ar fi putut duce la gol iminent.

Sepsi a deschis scorul în mintul 41, dintr-un penalty executat de veteranul Vaşvari. Au venit apoi două mari ocazii ale gazdelor, în debutul reprizei secunde, urmate de o alta a lui Golofca, pentru gazde, care a precedat golul din minutul 71. Sepsi a majorat la 0-2, prin Nandor Tamas, care a primit o pasă scurtă de la Safranko, la 7-8 metri de poartă, de unde l-a executat pe Hankic.

Gazdele au marcat golul consolării, prin Camara, în al treilea minut suplimentar de joc, după ce în minutul 78, Ongenda a executat perfect o lovitură liberă, scoasă in extremis de portarul Niczuly.

S-a încheiat 1-2 şi Sepsi face 43 de puncte, cu care se distanţează la 6 de Botoşani şi de Academica, ocupantele locurilor 5 şi 6, şi mai are nevoie doar de 3 puncte pentru a fi şi matematic calificată în play-off.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici