Sepsi Sfântu Gheorghe - FC Viitorul, din etapa a patra a Ligii I, se joacă duminică, de la 21:00

Sepsi şi FC Viitorul se vor întâlni, duminică, de la ora 21:00, la Sfântu Gheorghe, în etapa a patra din Liga I.

195 afișări
Imaginea articolului Sepsi Sfântu Gheorghe - FC Viitorul, din etapa a patra a Ligii I, se joacă duminică, de la 21:00

Sepsi Sfântu Gheorghe - FC Viitorul, din etapa a patra a Ligii I, se joacă duminică, de la 21:00

În primele trei runde, Sepsi a înregistrat tot atâtea remize şi ocupă locul 9, cu 3 puncte. De partea cealaltă, FC Viitorul a avut un parcurs excelent în acest start de campionat, câştigând toate cele trei partide şi având un golaveraj 9-2. Echipa lui Gheorghe Hagi ocupă locul 2, cu 9 puncte, cu unul mai puţin faţă de liderul CFR Cluj, care are un meci mai mult.

La conferinţa de presă, antrenorul Csaba Laszlo a anunţat că Sepsi va încerca să obţină prima victorie din această ediţie de campionat, însă este conştient din puterea constănţenilor.

"Viitorul trebuie să se concentreze acum pe Liga I şi cred că o să fie un joc foarte tare pentru noi. După trei egaluri şi noi vrem să câştigăm. Trebuie să arătăm că jucăm acasă şi trebuie să credem că putem să marcăm mai mult de un gol. Viitorul are o echipă tânără, care aleargă foarte mult, şi fără balon, şi cu balon", a declarat Csaba Laszlo, la conferinţa de presă.

De partea cealaltă, Hagi a vorbit despre rezultatele slabe înregistrate de Viitorul pe terenul covăsnenilor. În cele trei întâlniri directe cu Sepsi în postura de gazdă, Viitorul a pierdut o dată (0-1) şi a obţinut două remize albe.

"O deplasare dificilă, unde nu am câştigat şi nu am marcat până acum, aşa că vrem să mergem facem un bun şi să câştigăm. Sepsi a făcut multe schimbări, e o echipă solidă, puternică, care se apără foarte bine. Ştim că va fi un meci greu, dar mergem cu gândul să luăm cele trei puncte", a spus Gheorghe Hagi.

În ultimul meci direct dintre cele două, din returul play-off-ului sezonului trecut, FC Viitorul s-a impus, pe teren propriu, scor 3-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici