Sepsi va fi prezentat astăzi la Benfica Lisabona

Fundaşul echipei Gloria Bistriţa, Laszlo Sepsi, va semna un contract pe cinci sezoane şi jumătate cu Benfica Lisabona şi va fi prezentat astăzi, după ce va mai efectua o serie de teste medicale, informează publicaţia O Jogo.

1 afișare
Imaginea articolului Sepsi va fi prezentat astăzi la Benfica Lisabona

Sepsi va fi prezentat astăzi la Benfica Lisabona

Laszlo Sepsi s-a întâlnit cu preşedintele grupării Luís Filipe Vieira duminică, iar, potrivit O Jogo, fotbalistul român va susţine primul antrenament cu Benfica, marţi.

"Internaţionalul under-21, care joacă la Gloria Bistriţa, căreia Benfica îi va plăti circa 1,5 milioane de euro, a sosit la Lisabona şi a fost prezent la stadionul Da Luz, la meciul cu Leixoes. Preşedintele clubului din Est, Jean Pădureanu, se află la Lisabona pentru a discuta cu oficialii de la Benfica şi pentru a oficializa transferul. Laszlo Sepsi, care împlineşte 22 de ani la 7 iunie, va ocupa locul rămas vacant după plecarea lui Miguelito la Sporting de Braga. Oficialii de la Benfica l-au urmărit cu atenţie de mai mult timp şi au încercat, fără succes, să-l împrumute", scrie O Jogo.

O Jogo notează că Sepsi era şi în atenţia unor echipe precum Liverpool sau Atletico de Madrid, dar şi Steaua şi Dinamo au încercat achiziţionarea lui.

Publicaţia portugheză notează că Sepsi, care este însoţit la Lisabona de antrenorul Ioan Ovidiu Sabău, a vizitat oraşul şi a făcut cumpărături.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici