Serena Williams a câştigat pentru a treia oară Turneul Campioanelor

Jucătoarea americană Serena Williams, numărul 3 mondial, a câştigat pentru a treia oară în carieră Turneul Campioanelor, învingând-o în finala de la Istanbul, duminică, pe sportiva rusă Maria Şarapova, locul 2 WTA.

197 afișări
Imaginea articolului Serena Williams a câştigat pentru a treia oară Turneul Campioanelor

Serena Williams (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Williams (31 de ani), care s-a impus în ultimul act al turneului cu scorul de 6-4, 6-3, ocupă primul loc în topul celor mai în vârstă sportive care şi-au adjudecat trofeul campioanelor.

Sportiva americană a mai câştigat Turneul Campioanelor în 2001 şi 2009.

Acesta este al patrulea trofeu major pentru Serena Williams în 2012, după cele de la Wimbledon, US Open şi Jocurile Olimpice.

Proba de dublu de la Istanbul a fost câştigată de perechea rusă Maria Kirilenko/Nadia Petrova, care a învins în finală, cu scorul de 6-1, 6-4, cuplul ceh Andrea Hlavackova/Lucie Hradecka, cap de serie numărul 2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici