Serena Williams a disputat primul meci după scandalul de la US Open

Serena Williams a jucat, joi după-amiază, primul meci după controversata finală de la US Open, fiind învinsă în maxi-tiebreak de sora sa mai mare, Venus.

578 afișări
Imaginea articolului Serena Williams a disputat primul meci după scandalul de la US Open

Serena Williams a disputat primul meci după finala de la US Open

Sportiva în vârstă de 37 de ani a câştigat primul set, însă Venus Williams a revenit şi a câştigat demonstrativul de la Abu Dhabi, scor 4-6, 6-3, 10-8. Desemnată pentru a cincea oară "sportiva americană a anului" de către agenţia Associated Press, deşi nu a câştigat niciun trofeu în 2018, iar finalul său de sezon a fost marcat de o răbufnire violentă la Flushing Meadows, Serena Williams a declarat, potrivit BBC, că "s-a simţit bine" din punct de vedere fizic în timpul meciului. "Am alergat şi am tot alergat şi nu am obosit deloc, cu excepţia unui punct, dar mi-am revenit în cele 20 de secunde de pauză, iar asta cred că este cea mai bună veste pentru mine", a anunţat Serena, potrivit sursei citate.

Serena Williams a refuzat să vorbească despre incidentul cu arbitrul de scaun Carlos Ramos din finala de la New York: "Nu evit nimic. Pur şi simplu nu am timp să vorbesc despre asta. Am vorbit despre asta, toată lumea a vorbit despre asta luni şi luni de zile, este momentul să mă concentrez pe lucruri mai măreţe şi mai importante", a transmis sportiva cu 23 de titluri de Mare Şlem în palmares, care a spus totodată că următorul său obiectiv pentru 2019 este titlul cu numărul 24 şi egalarea recordului all-time al lui Margaret Court.

Serena Williams a încheiat sezonul 2018 pe poziţia 16 în clasamentul mondial. Ea va merge la Perth, pentru a evolua pentru Statele Unite, în Cupa Hopman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici