Serena Williams a fost eliminată din US Open de Ajla Tomljanovic

Serena Williams a fost eliminată din US Open de Ajla Tomljanovic, ratând ceea ce ar fi însemnat un record de 24 de titluri de Grand Slam la simplu.

357 afișări
Imaginea articolului Serena Williams a fost eliminată din US Open de Ajla Tomljanovic

Serena Williams, Facebook

Williams a ajuns în turul al treilea după ce a eliminat-o de la US Open pe favorita numărul doi la câştigarea trofeului, Anett Kontaveit, dar a fost eliminată vineri seară de Ajla Tomljanovic, locul 46, cu 7-5, 6-7 (4), 6-1.

Fostul număr unu mondial a salvat cinci mingi de meci în ceea ce s-a dovedit a fi ultimul game, dar nu a putut să o oprească pe a şasea.

Înfrângerea a privat-o pe Williams de un record de 24 de titluri de Grand Slam la simplu.

Tomljanovic a declarat după aceea: "Îmi pare foarte rău doar pentru că o iubesc pe Serena la fel de mult ca şi voi. Ceea ce a făcut ea pentru sportul de tenis este incredibil. Nu m-am gândit niciodată că voi avea şansa de a juca împotriva ei în ultimul ei meci, când eram copil şi mă uitam la toate acele finale".

Williams, care a jucat primul ei meci de tenis profesionist în 1995, la vârsta de 14 ani, a salutat calm stadionul, după meci, în timp ce în difuzoare se auzea hit-ul „Simply The Best” al Tinei Turner.

"Am încercat. Ajla a jucat doar un pic mai bine. Mulţumesc, tati, ştiu că te uiţi. Mulţumesc mamei. Le mulţumesc tuturor celor care sunt aici, care au fost de partea mea de atâţia ani, zeci de ani”, a spus Serena Williams, conform Sky News.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici