Serena Williams a învins-o pe Timea Bacsinszky şi s-a calificat în finală la Roland Garros

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, liderul ierarhiei mondiale, s-a calificat în finală la Roland Garros, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-0, pe Timea Bacsinszky (Elveţia), cap de serie numărul 23 şi locul 24 WTA, în semifinalele competiţiei.

415 afișări
Imaginea articolului Serena Williams a învins-o pe Timea Bacsinszky şi s-a calificat în finală la Roland Garros

Serena Williams a învins-o pe Timea Bacsinszky şi s-a calificat în finală la Roland Garros (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Williams s-a impus după o oră şi 54 de minute.

În finală, Serena Williams o va întâlni pe Lucie Safarova, cap de serie numărul 13 şi locul 13 WTA, care a trecut, cu scorul de 7-5, 7-5, de Ana Ivanovici, a şaptea favorită a competiţiei şi poziţia a şaptea în clasamentul mondial.

Williams, în vârstă de 33 de ani, are în palmares 19 titluri de Grand Slam, dintre care două la Roland Garros, în 2002 şi 2013.

Serena Williams şi Lucie Safarova (28 de ani), aflată în premieră într-o finală de Grand Slam, s-au întâlnit de opt ori în carieră, de fiecare dată impunându-se americanca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici