Serena Williams a lăudat ţinuta Mariei Şarapova de la Indian Wells

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, liderul clasamentului WTA, a lăudat, duminică, ţinuta pe care a avut-o rusoaica Maria Şarapova la turneul de la Indian Wells (SUA).

517 afișări
Imaginea articolului Serena Williams a lăudat ţinuta Mariei Şarapova de la Indian Wells

Maria Şarapova (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Mi-a plăcut ţinuta pe care a avut-o Maria S. A fost foarte drăguţă", a scris Serena Williams pe contul său de Twitter.

"Serios? A spus ea că am fost foarte drăguţă? Aveam nevoie de o schimbare în ţinuta mea", a declarat Şarapova.

Cele două jucătoare au avut un conflict anul trecut, înaintea turneului de la Wimbledon, după declaraţiile făcute despre iubiţii lor. Americanca a făcut unele remarce la adresa fostului ei prieten, tenismenul bulgar Grigor Dimitrov, aflat într-o relaţie cu Maria Şarapova. În replică, rusoica a vorbit despre relaţia dintre Serena Williams şi antrenorul francez de tenis Patrick Mouratoglou.

Serena Williams nu participă la turneul de la Indian Wells. Maria Şarapova, cap de serie numărul 4, este calificată în optimile de finală ale turneului californian, acolo unde o va întâlni pe italianca Camila Giorgi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici