Serena Williams despre Hănescu: Uneori îţi mai pierzi calmul, am experienţă în privinţa aceasta

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, numărul 1 mondial, a comentat, sâmbătă, incidentul de la Wimbledon al cărui protagonist a fost românul Victor Hănescu, spunând că uneori sportivii îşi mai pierd calmul şi că ea are experienţă în acest sens, informează cotidianul New York Times.

31 afișări
Imaginea articolului Serena Williams despre Hănescu: Uneori îţi mai pierzi calmul, am experienţă în privinţa aceasta

Serena Williams despre Hănescu: Uneori îţi mai pierzi calmul, am experienţă în privinţa aceasta (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Uneori îţi mai pierzi calmul. Am experienţă în privinţa aceasta", a spus Williams, după care a râs, reacţie considerată curioasă de New York Times.

În septembrie 2009, Serena Williams a fost amendată cu 82.500 de dolari şi a primit o suspendare condiţionată pe doi în circuitul WTA, după ce a agresat verbal un arbitru de linie în semifinalele US Open.

Întrebată dacă regretă acel incident, Serena Williams a afirmat că are doar regrete de genul neparticipării în calitate de spectator la vreo ediţie a festivalului de muzică Lollapalooza. "Poate a fost ceva ce se întâmplă doar o dată. Sper", a adăugat ea.

Tenismanul român Victor Hănescu a fost amendat cu 15.000 de dolari pentru "comportament nesportiv" şi "lipsă de combativitate", după ce a scuipat în direcţia unor spectatori, vineri, în setul decisiv al meciului cu germanul Daniel Brands, din turul al treilea al turneului de la Wimbledon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici