Serena Williams, învinsă în primul meci jucat după naşterea primului copil: Am intrebat "Olympia este OK?" Dar e plăcut să mă aflu din nou pe teren

Serena Williams a fost învinsă, sâmbătă, de jucătoarea letona Jelena Ostapenko, într-un meci demonstrativ disputat la Abu Dhabi, la trei luni după ce americanca a dat naştere primului ei copil.

2604 afișări
Imaginea articolului Serena Williams, învinsă în primul meci jucat după naşterea primului copil: Am intrebat "Olympia este OK?" Dar e plăcut să mă aflu din nou pe teren

Serena Williams a fost învinsă de Jelena Ostapenko în primul meci jucat după naşterea primului copil

La revenirea pe teren, Serena Williams, aflată în prezent pe locul 22 WTA, a cedat, scor 2-6, 6-3, 5-10, în faţa Jelenei Ostapenko, numărul 7 mondial.

"Să fii mamă este minunat. În timpul meciului am fost puţin îngrijorată, ce-i drept. La un moment dat, m-am uitat către tabăra mea şi am întrebat: «Olympia este OK?». Dar e plăcut să mă aflu din nou pe teren", a mărturisit Serena Williams, la finalul partidei.

"După revenire, primele meciuri sunt mereu grele, mai ales după ce ai dat naştere unui copil. Dar este fantastic să mă aflu aici", a adăugat sportiva.

În vârstă de 36 de ani, Serena Williams nu mai jucase din luna ianuarie, după turneul de la Australian Open, pe care l-a câştigat după o finală jucată împotriva surorii sale Venus Williams.

Când a cucerit turneul de Grand Slam de la Australian Open, Serena Williams era însărcinată în două luni. Pe 1 septembrie, americanca a născut o fetiţă, iar la mijlocul lunii noiembrie s-a căsătorit cu tatăl copilului, Alexis Ohanian.

Serena Williams are în palmares 23 de titluri de Grand Slam la simplu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici