Serena Williams nu va mai avea voie la Roland Garros cu echipamentul din acest an

Serena Williams (36 de ani, 21 WTA) a fost anunţată că nu se va putea prezenta în costumul controversat şi la ediţia viitoare a turneului de la Roland Garros. Iar vestea a fost dată chiar de preşedintele Federaţiei Franceze de Tenis.

9129 afișări
Imaginea articolului Serena Williams nu va mai avea voie la Roland Garros cu echipamentul din acest an

Serena Williams nu va mai avea voie la Roland Garros cu echipamentul din acest an

Întrebat dacă Serenei i se va permite să joace şi la ediţia din 2019 în echipamentul care i-a atras foarte multe critici în acest an, Bernard Guidicelli a fost cât se poate de sincer şi direct: "Echipamentul Serenei din acest an, de exemplu, nu va mai fi acceptat de acum încolo. Trebuie să respecţi jocul şi locul", a declarat omul care se ocupă de destinele tenisului din Franţa.

În luna mai, Serena a întors foarte multe priviri şi a provocat o controversă uriaşă când, alături de sponsorul Nike, a decis să se prezinte pe zgura pariziană îmbrăcată într-un costum Catwoman, complet negru, cu o linie roşie în jurul brâului. Iar majoritatea fanilor au considerat că echipamentul nu are ce să caute pe un teren de joc, puţini fiind cei care au fost de acord cu alegerea marii campioane americane.

Revenită în circuit, la acea vreme, după o pauză de două luni, Serena a fost nevoită să se retragă din turneu înaintea meciului din optimi, cu Maria Şarapova, acuzând probleme la spate.

Trei titluri la Roland Garros are Serena Williams în palmares (2002, 2013 şi 2015).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici