Serena Williams, posibila adversară a Simonei Halep în semifinale, s-a retras de la Madrid

Numărul 1 mondial, Serena Williams, accidentată la coapsa stângă, s-a retras înaintea meciului cu Petra Kvitova, din sferturile de finală ale turneului de la Madrid, competiţie unde ar fi putut-o întâlni în semifinale pe Simona Halep, au anunţat organizatorii.

775 afișări
Imaginea articolului Serena Williams, posibila adversară a Simonei Halep în semifinale, s-a retras de la Madrid

Serena Williams (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Serena Williams a declarat forfait, vineri dimineaţă, înaintea întâlnirii cu Kvitova, ea acuzând dureri la coapsa stângă. Americanca nu va participa nici la următoarea competiţie, turneul de la Roma.

Simona Halep, a patra favorită, joacă, vineri, de la ora 16.00, în sferturi la Madrid, cu Ana Ivanovici, iar în cazul calificării în semifinale ar fi întâlnit învingătoarea din meciul dintre Williams şi Kvitova. În urma forfait-ului sportivei americane, Halep, în cazul în care se va califica, va juca în semifinale cu Petra Kvitova, a cincea favorită.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici