Serena Williams s-a calificat în semifinale la Roland Garros

Jucătoarea americană Serena Williams, liderul clasamentului mondial, s-a calificat, miercuri, în semifinale la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al competiţiei.

430 afișări
Imaginea articolului Serena Williams s-a calificat în semifinale la Roland Garros

Serena Williams (Imagine: Hepta)

Williams a învins-o, în sferturile de finală, cu scorul de 6-1, 6-3, după o oră şi cinci minute, pe Sara Errani (Italia), cap de serie numărul 17 şi poziţia 17 în ierarhia mondială.

În semifinale, Serena Williams o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Timea Bacsinszky (Elveţia), a 23-a favorită a competiţiei şi locul 24 WTA, şi Alison van Uytvanck (Belgia), poziţia 93 în clasamentul mondial.

Williams, în vârstă de 33 de ani, a câştigat de două ori titlul la Roland Garros, în 2002 şi 2013.

În cealaltă semifinală se vor întâlni Lucie Safarova (Cehia), cap de serie numărul 13 şi locul 13 WTA, Ana Ivanovici (Serbia), a şaptea favorită a competiţiei şi poziţia a şaptea în clasamentul mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici