Serena Williams şi Belinda Bencic în semifinale la Toronto

Jucătoarele Serena Williams (SUA), locul 1 WTA, şi Belinda Bencic (Elveţia), numărul 20 mondial, s-au calificat în semifinalele turneului Rogers Cup de la Toronto, fază în care vor fi adversare.

1110 afișări
Imaginea articolului Serena Williams şi Belinda Bencic în semifinale la Toronto

Serena Williams (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Williams a învins-o în sferturile de finală pe italianca Roberta Vinci, locul 53 WT, scor 6-4, 6-3, într-o oră şi 18 minute.

Bencic a eliminat-o pe sportiva sârbă Ana Ivanovici, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 5, scor 6-4, 6-2, într-o oră şi 29 de minute.

În cealaltă semifinală se vor întâlni Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, şi Sara Errani (Italia), locul 17 WTA şi cap de serie numărul 15.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici