Serena Williams: Sunt unul dintre fanii Simonei Halep

Jucătoarea Serena Williams, locul 1 WTA, a lăudat evoluţiile Simonei Halep, locul 3 WTA, şi a afirmat că este fanul româncei, pentru modul în care luptă şi pentru atitudinea pe care o are pe teren, informează site-ul WTA.

1885 afișări
Imaginea articolului Serena Williams: Sunt unul dintre fanii Simonei Halep

Serena Williams: Sunt unul dintre fanii Simonei Halep (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)

"Jocul ei a fost extraordinar. Joacă atât de bine şi este atât de plăcut să o vezi evoluând. Este atât de tânără şi îmi place să o văd jucând. Sunt unul dintre fanii ei. Îmi place atitudinea ei de pe teren. Îmi place cum se motivează, îmi place cum luptă, îmi place cum joacă. Cred că este frumos să o vezi şi e diferită, este cu adevărat un tip de joc energic", a declarat Williams.

Sportiva americană în vârstă de 33 de ani a precizat că nu a avut o evoluţie foarte bună în partida cu Simona Halep de la Miami Open. "Am avut un meci amuzant. Cred că a fost din racheta mea. Am avut şanse în setul secund, dar nu le-am fructificat. Este ceva ce nu trebui să mai repet la viitoarele Grand Slam-uri", a precizat Williams.

Simona Halep, locul 3 WTA, a ratat calificarea în finala turneului de categorie Premier Mandatory Miami Open, după ce a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-2, 4-6, 7-5, de numărul 1 mondial, americanca Serena Williams, în semifinalele competiţiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici