Serge Aurier, suspendat de UEFA trei meciuri, Ibrahimovici o partidă

UEFA a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că fotbalistul echipei Paris Saint-Germain, Serge Aurier, a fost suspendat trei meciuri pentru "acte ce constituie insulte", iar Zlatan Ibrahimovici, eliminat la partida din 11 martie cu Chelsea Londra, a fost suspendat un joc.

88 afișări
Imaginea articolului Serge Aurier, suspendat de UEFA trei meciuri, Ibrahimovici o partidă

Fotbalistul echipei Paris Saint-Germain, Serge Aurier (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ibrahimovici, eliminat în minutul 31 al meciului cu Chelsea Londra, scor 2-2, din returul optimilor Ligii Campionilor, nu va putea evolua în prima manşă a sferturilor de finală ale LC.

Aurier a fost suspendat trei meciuri din cauza unui filmuleţ pe care l-a postat pe reţelele de socializare după partida din 11 martie. Aurier l-a insultat pe reţelele de socializare pe arbitrul Bjorn Kuipers, care a condus la centru meciul dintre PSG şi Chelsea. Fotbalistul, care nu a făcut deplasarea la Londra, fiind accidentat, a postat un filmuleţ în care apare înjurându-l pe arbitru.

Echipa franceză Paris Saint-Germain s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a terminat la egalitate, la 11 martie, în deplasare, scor 2-2 după prelungiri, cu formaţia engleză Chelsea Londra, în manşa secundă a optimilor competiţiei.

În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1, rezultat înregistrat şi la Londra după 90 de minute.

Paris Saint-Germain s-a calificat datorită golurilor mai multe înscrise în deplasare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici