Sergio Aguero poate primii trei etape de suspendare după ce a lovit un adversar cu cotul în faţă

Sergio Aguero, atacantul argentinian al echipei Manchester City, în vârstă de 29 de ani, acuzat de comportament violent de Federaţia Engleză de Fotbal, după ce l-a lovit cu cotul în faţă pe Winston Ried de la West Ham şi poate primi trei etape de suspendare.

4 afișări

Faza nu a fost observată de niciun dintre oficialii partidei, însă, în urma probei video, Federaţia Engleză l-au chemat în faţa comisiilor pe atacantul argentinian. Dacă va fi găsit vinovat, Aguero poate primi trei etape de suspendare, ceea ce l-ar face indisponibil pentru derby-ul cu Manchester United.

O decizie a oficialilor FA va fi publicată miercuri, 31 august.

Pe lângă suspendare, Aguero poate lipsi din derby-ul Manchester din cauza unei accidentări la gamba stângă, care-l împiedică să joace în meciurile naţionalei Argentinei din preliminariile Cupei Mondiale din 2018, cu Uruguay şi Venezuela.

Meciul dintre Manchester City şi Manchester United se va disputa pe 10 septembrie, în etapa a patra din Premier League.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici