Sergio Ramos, motiv de bucurie: i s-a născut al patrulea copil

  • Sergio Ramos are încă un bebeluş
  • Soţia lui Ramos a născut un băieţel pe care îl cheamă Máximo Adriano
  • Fundaşul spaniol se pregăteşte de returul cu City din Champions League
1472 afișări
Imaginea articolului Sergio Ramos, motiv de bucurie: i s-a născut al patrulea copil

Sergio Ramos a devenit tată pentru a patra oară FOTO Sergio Ramos/Instagram

Trebuie să ştii că e sărbătoare în familia lui Sergio Ramos! Căpitanul Realului a devenit tată pentru a patra oară şi le-a arătat fanilor prima fotografie cu fiul său. „E o bucurie imensă să pot să vi-l prezint pe Máximo Adriano” a spus Ramos pe reţelele de socializare. 
 
Fundaşul cu cele mai multe goluri din La Liga nu va intra în concediu de creştere copil. Ramos mai are treabă în Champions League. Pe 7 august, Realul joacă returul cu Manchester City, din optimile de finală. City a câştigat primul meci cu 2-1. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inmensamente felices de poder presentaros a Máximo Adriano. Ha nacido a las 18:56 h y ha pesado 3,270 kg. Mamá y bebé están perfectos. @pilarrubio_oficial, siempre orgulloso de ti, mi vida. ¡Te quiero con locura! ❤💜❤ Immensely happy to be able to introduce you to Máximo Adriano. He was born at 6:56PM and weighed 3.270 kg. Mum and baby are perfectly fine. Always proud of you, my love. I love you to pieces! ❤💜❤

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos) on

Jul 26, 2020 at 11:53am PDT
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici