Sergio Ramos se întoarce la clubul din copilărie, Sevilla

Fostul fundaş central al lui Real Madrid şi Paris St Germain, Sergio Ramos, se întoarce la clubul din copilărie, Sevilla, ca jucător liber de contract, a anunţat luni echipa din LaLiga.

348 afișări
Imaginea articolului Sergio Ramos se întoarce la clubul din copilărie, Sevilla

Sursa foto: X/Sevilla Fútbol Club

După ce contractul său cu clubul din Ligue 1 s-a încheiat în luna iunie, jucătorul de 37 de ani a refuzat o ofertă de la Al-Ittihad din Arabia Saudită şi a ajuns la un acord pe un an cu formaţia spaniolă.

"Sergio a sosit la academia noastră de juniori la vârsta de şapte ani şi a progresat în rândul juniorilor până când a debutat în echipa de tineret la vârsta de 16 ani, în sezonul 2002/03. Fundaşul central al academiei noastre... se întoarce acasă la aproape două decenii după ce a plecat la vârsta de 19 ani la Real Madrid", a transmis Sevilla într-un comunicat, potrivit Reuters.

Fundaşul a plecat la PSG în 2021, după ce nu a reuşit să ajungă la un acord pentru a-şi prelungi contractul la Real Madrid. El a câştigat două titluri din Ligue 1 în cele două sezoane petrecute la clubul francez.

La Real a câştigat patru Ligi ale Campionilor şi cinci trofee LaLiga, jucând un total de 671 de meciuri şi marcând 101 goluri.

Cel mai selecţionat jucător internaţional al Spaniei a mai câştigat Cupa Mondială în 2010 şi două Campionate Europene înainte de a-şi anunţa retragerea de la echipa naţională în februarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici