Sergio Rico, portarul lui PSG, externat din spital după incidentul care i-a pus viaţa în pericol

Portarul echipei Paris Saint-Germain, Sergio Rico, va fi externat din spital la câteva luni după ce a fost implicat într-un accident care i-a pus viaţa în pericol.

415 afișări
Imaginea articolului Sergio Rico, portarul lui PSG, externat din spital după incidentul care i-a pus viaţa în pericol

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

În urmă cu aproape trei luni, portarul a fost lovit de un cal scăpat de sub control în timp ce participa la un pelerinaj în Spania. Jucătorul de 29 de ani a fost transportat cu elicopterul la spitalul din Sevilla şi a fost plasat la terapie intensivă din cauza gravităţii rănilor suferite, inclusiv la cap.

Potrivit publicaţiei The Athletic, Rico a fost supus mai multor operaţii medicale pentru a remedia rănile grave şi traumatismul cerebral suferit. Se spera ca spaniolul să fie externat mai repede din spital, dar complicaţiile au împiedicat acest lucru.

Fostul portar de la Sevilla şi Fulham este aşteptat să îşi continue reabilitarea la domiciliul său din Sevilla. O revenire la fotbal nu este o prioritate în acest moment, dar medicii nu au exclus posibilitatea ca el să joace din nou.

La momentul accidentului, familia lui Rico a declarat: "Sergio Rico a călătorit noaptea trecută de la Strasbourg la Malaga şi de acolo la El Rocio, cu permisiunea clubului, după ce PSG a câştigat Ligue 1. După puţin peste o oră şi jumătate petrecută cu familia şi prietenii săi, se îndrepta spre slujba pontificală de lângă capelă, când a suferit un accident, fiind lovit de o căruţă cu catâri şi un cal fugar".

PSG a ţinut să-i transmită un mesaj de încurajare lui Rico, în ultimul meci din Ligue 1 din sezonul trecut, numele portarului apărând pe spatele tricourilor.

Jucătorii de la Sevilla au purtat tricouri pe care era afişat mesajul: "Haide Sergio, suntem cu tine" înainte de victoria din finala Europa League împotriva Romei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici