Sergiu Hanca vrea să plece de la Dinamo

Sergiu Hanca a răbufnit după ce soţia sa, Andreea, a fost ţinta fanilor dinamovişti. Incidentul neplăcut s-a produs în tribunele arenei din Giurgiu, acolo unde Dinamo a pierdut fără drept de apel în faţa elevilor lui Enache, scor 4-1.

193 afișări
Imaginea articolului Sergiu Hanca vrea să plece de la Dinamo

Sergiu Hanca vrea să plece de la Dinamo

"I-am zis lui Danciu, i-am zis lui Bălănescu, am anunţat pe toată lumea, nu ştiu ce se întâmplă dacă mâine (n.red. - azi) nu-mi reziliază contractul. Poate să-mi dea 50.000 de euro pe lună că eu nu mai rămân la Dinamo. Pentru mine Dinamo a murit în seara asta!", a spus Hanca, conform doardinamo.ro.

Soţia lui Hanca a susţinut că a fost bătută de către unii suporteri roş-albi, conflictul pornind după ce Sergiu a marcat singurul gol al lui Dinamo. "Am auzit de acest scandal. Vă daţi seama că nu sunt de acord, trebuie să ne respectăm. Sunt, totuşi, jucătorii noştri. Lui Hanca nu îi poţi reproşa nici meciul trecut, nici meciul ăsta. Singurul care a mai încercat. Nu trebuie să se întâmple lucruri din astea. Dacă nu vrei să rămâi, nimeni nu te ţine cu forţa”, a spus Rednic.

Fanii dinamovişti au reacţionat în urma declaraţiei oferite de Hanca. Pe pagina de facebook a celor de Ultras Tei Dinamo Bucuresti se prezintă un filmuleţ cu cele petrecute în tribune, iar mesajul fanilor este clar: ”Hanca, ia fă-ţi tu frumuşel bagajul si du-te! Zici că pentru tine Dinamo a murit?!...”

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici